У Сумах дітям покажуть “Чілдрен Кінофест»

29.05.2019

З 31 травня до 9 червня у Сумах проходитиме міжнародний фестиваль кіномистецтва для дітей та підлітків “Чілдрен Кінофест”.

«Чілдрен Кінофест» – кінофестиваль, що знайомить дітей як з новими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Заснований у 2014 році. Захід проходить за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Державного агентства України з питань кіно та Дитячого фонду Організації об’єднаних націй UNICEF та об’єднає в собі понад 20 міст України, серед яких і Суми.

«Чілдрен Кінофест» відбуватиметься на благодійних засадах і відвідання кінопоказів безоплатне. У Сумах безкоштовні покази проходитимуть в кінотеатрі “Планета кіно”: один ранковий сеанс протягом десяти днів поспіль починаючи з п’ятниці, 31 травня.

На кіносеанси запрошуються організовані групи дітей з інвалідністю, позбавлені батьківської опіки, діти-сироти та переселенці. Для реєстрації організованої групи дітей – від благодійних організацій або фондів, громадських і державних організацій, навчальних закладів необхідно зв’язатися з координатором фестивалю в Сумах.

Окрім організованих груп кінофестиваль зможуть відвідати всі охочі за попередньою реєстрацією на сайті «Чілдрен Кінофест».

Програму фестивалю можна переглянути за посиланням.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: