У Сумах недобиту змію залишили гнити під деревом

29.05.2019

Як уже писали «Сумські дебати», днями на проспекті Шевченко у дворах біля диячого парку сумчани виявили змію.  Майже годину перелякані люди чекали, поки хтось відреагує на їхні дзвінки. Нарешті приїхали працівники «Коменерго»і вирішили вбили гадюку, але, з’ясувалося, що і це зробити їм не вдалося і недобиту змію залишили гнити під деревом. Про це, обурючись безпорадністю влади, на своїй сторінці у Фейсбуці написав журналіст Михайло Курочкін:

«ЭТО ПРОСТО КАПЕЦ! У нас в городе вообще есть власть, которая бы отвечала за порядок? Помните недавнюю новость о том, как работники жэка героически убили змею, потому что никто другой этого не смог сделать? Так вот пишет мне сегодня Наталія Сердюк К ней обратились сумчане, которые нашли змею между домами по Пр.Шевченко. Люди подумали, что это еще одна и вызвали полицию. А оказалось — нет. Это та самая змея, которую попросту бросили гнить под деревом. Цуко, если в таких вещах порядка нет, то как можно доверять дальше порядок в городе людям, которым пофиг?»

Нагадаємо, поки сумська влада не може впоратися із повзучою небезпекою, в області наявні лише 38 доз сироватки від укусів змій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: