Сумський посадовець: «У мене російського паспорта немає»

30.05.2019

«У мене російського паспорта немає» — так прокоментував начальник головного управління держпродспоживслужби в Сумській області Віталій Моісеєнко інформацію з приводу наявності у нього громадянства Росії.

«Гірше за все, коли ти починаєш розповідати й переконувати, що ти не ішак, пояснювати там щось. Можу сказати тільки одне – у мене російського паспорта не має. Не було ніколи, він і не потрібен мені, просто за російськими законами й всі, хто там був зареєстрований, вони вважають громадянами Росії, і прописка в мене дійсно залишилась у гуртожитку банківської академії, там де зараз знаходиться Нахімовське училище. Я не міг виписатися звідти, тому що коли пішов у паспортний стіл, вони кажуть: у вас паспорт громадянина України, ми не маємо права там нічого ставити. Тільки якщо ви отримаєте паспорт громадянина Росії, тоді ми можемо вас виписати», — заявив Віталій Моісеєнко.

Нагадаємо, у 2016 році депутат обласної ради Віктор Дубінко на сесії зачитував звернення до Служби безпеки України – з проханням перевірити інформацію про російське громадянство Віталія Моісеєнка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: