У Сумах не знайшли грошей для ремонту дороги на Козацькому Валу

30.05.2019

Отримала відповідь міської влади онлайн-петиція «Ремонт вул. Козацький Вал — єдиної альтернативи для проїзду транспорту в центрі міста».

«В центрі історичної частини Сум створено 2 пішохідні вулиці Соборна і Воскресенська. Єдина вулиця для проїзду транспорту в цій частині міста — це вул. Козацький Вал. Кожного дня тут величезний транспортний потік, хоча вулиця перебуває у вкрай аварійному стані . Це створює значну небезпеку як для транспорту, так і для пішоходів. Підтримайте петицію щодо негайного ремонту проїжджої частини вул. Козацький Вал , зробимо наше місто комфортнішим для життя і привабливішим для гостей нашого міста», — писала авторка петиції Онуфрієнко Лариса Федорівна.

Відповідь на електронну петицію:

«За результатами розгляду Вашої електронної петиції «Ремонт вул. Козацький Вал — єдина альтернатива для проїзду транспорту в центрі міста», розміщеної на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1652), повідомляємо наступне.

З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають виконати ремонт проїжджої частини вул. Козацький Вал.

Інформуємо, що департаментом направлено листа до КП «Шляхрембуд» СМР щодо опрацювання можливості виконання поточного ремонту зазначеної ділянки в межах визначеного фінансування на поточний рік.

Після виконання першочергових заходів по приведенню до належного експлуатаційного стану магістральних доріг м. Суми, якими курсує пасажирський транспорт, за умови достатнього фінансування вказаних заходів з міського бюджету, буде розглянута можливість виконання поточного ремонту дорожнього покриття зазначеної ділянки».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: