У Сумах скоєно замовний напад на місцевого футболіста

30.05.2019

30 травня у Сумах скоєно напад та жорстоке побиття місцевого футболіста Богдана Суходуба, повідомляється на сторінці у Фейсбуці ФК «LS GROUP».

Йому завдали тілесні ушкодження четверо невідомих осіб на сходинах біля власної квартири у м. Суми.

Богдана було госпіталізовано, а органами національної поліції розпочато кримінальне провадження та розшук злочинців.

Бажаємо Богдану найскорішого видужання та впевнені, що правоохоронці обов`язково знайдуть злочинців і притягнуть їх до суворої відповідальності.

Богдан — наша команда з тобою, зло обов’язково буде покарано, йдеться в повідомленні клубу.

За інформацією джерел в правоохоронних органах, основною версією цього злочину є конфлікт футболіста із керівництвом ФК «Вікторія», де він грав до переходу в ФК «LS GROUP».

Саме перед грою між цими командами (⅛ фіналу Кубку Сумщини) Суходубу та деяким іншим гравцям функціонери ФК «Вікторія» поставили вимогу не брати участі в матчі. Проте хлопці не погодились та взяли участь в поєдинку. Гра між ФК «LS GROUP» та ФК «Вікторія» відбулась 11 травня та закінчилася поразкою «Вікторії». Автором переможного голу виявився Богдан Суходуб. Ось такий підозрілий збіг обставин тепер розслідують правоохоронці.

За даними сайту Footboom президентом ФК «Вікторія» є керівник однойменної агрофірми Сергій Бондаренко, головний тренер — Артем Радіонов.

Маємо надію, що правоохоронні органи найшвидше розслідують цей зухвалий злочин та прольють світло на цю темну історію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: