Покинуту школу в Сумах виставлять на аукціон

31.05.2019

Покинуту 10 років тому 16-ту школу в Сумах планують виставити на аукціон. Площа території — 1000 квадратних метрів. У 2009 році тут випустили останніх випускників. Уже 10 років школа не функціонує.

У 2016 році рішенням міської ради приміщення передали в державну власність — а саме військовій частині нацгвардії, що в Сумах. Там від приміщення відмовилися.

«У жовтні 2016 року військові відмовилися через необхідність грошей для ремонту і відсутності комунікацій. Було вирішено провести інвентаризацію земельної ділянки з можливістю проведення аукціону. На даний час проводиться інвентаризація, після закінчення інвентаризації будемо виносити на розгляд сесії. Як вирішить сесія, так і будемо діяти. Буде інвентаризація тривати близько 2-3 місяців»,- говорить Юрій Клименко, директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради.

6 травня департамент забезпечення ресурсних платежів разом з ТОВ «Опус ресурс» уклали договір про складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, ціна послуг — 4 тисячі 450 гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: