У Сумах на пожежі рятували маму з двома дітьми

31.05.2019

Як ми повідомляли, 30 травня о 20:42 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку по вул. Охтирська обласного центру. На гасіння було направлено черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю вогнеборці встановили, що на 2-му поверсі горить електрощитова. Утворилось сильне задимлення, жителі будинку вибігли на вулицю, але в квартирі на 5-му поверсі у димовій небезпеці перебували мати з двома дітьми (4-х та 3-х років). Жінка з балкону благала про допомогу. Рятувальники діяли максимально оперативно. Командир відділення Вадим Михайловський потрапив до задимленої квартири, в якій знаходилася сім’я. Він заспокоював маму, а одній із дівчаток надягнув свій апарат для захисту органів дихання. Паралельно з цим рятувальники встановили висувну автодрабину до вікна балкону, по якій помічник начальника чергової зміни оперативно-коордиаційного центру Сергій Павлун спустив на землю спочатку дітей, потім їх маму.

Пожежу локалізували о 20:55 ліквідували о 21:07. Всього на місті події працювали 12 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки Державної служи України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: