У Сумах не збираються чистити пляжі Блакитних озер

31.05.2019

Отримала відповідь міської влади онлайн-петиції «Розчищення пляжу на Блакитних озерах».

«Хочу запропонувати виконати розчистку пляжної лінії зі сторони району Василівка, даний пляж називають Автопляж. Дане місце для купання є зручним і безпечним, але вже багато років ніхто не проводив розчистки пляжу, як наслідок по берегу вже ростуть дерева, очерет і багато водоростей. Окрім цього сам пляж має дуже невеликий розмір, можливо його можна зробити більшим( пару годин роботи екскаватора і людям щастя)

Пропоную підтримати дану петицію, так як Блакитні озера зручне місце для відпочинку не лише населення що проживає в цьому районі, а і всього міста.

Додаю фото самого пляжу, так він виглядав у 2015 році,а хотілося б краще» — пропонувала автор петиції Анна Нечипуренко.

На це звернення мерія відповіла наступне:

«Ваша електронна петиція щодо розчистки пляжної лінії зі сторони району Василівки розглянута Департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради.

Повідомляємо, що вказана у Вашій петиції територія не відноситься до переліку об’єктів, які утримуються та обслуговуються Департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради за рахунок міського бюджету на постійні або тимчасовій (сезонній) основі. Крім того, інформуємо, що видатками міського бюджету поточного року не передбачено проведення будь-яких робіт на цій території.

У разі виділення додаткового фінансування на виконання зазначених робіт Ваша пропозиція буде врахована до виконання».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: