Хабар 4 тисячі гривень замість штрафу: в Охтирці намагалися підкупити поліцейського

31.05.2019

Напередодні співробітники групи реагування патрульної поліції в м. Охтирка зупинили транспортний засіб, за кермом якого перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські склали відповідний протокол. Через деякий час домовлятись про не притягнення до відповідальності до одного зі співробітників поліції прийшов знайомий порушника.

Про вказаний факт правоохоронець повідомив своє керівництво, співробітників внутрішньої безпеки та прокуратуру. Відтак, факт передачі 4 тис. грн співробітнику поліції відбувався 31 травня 2019 року вже в рамках відкритого кримінального провадження та під контролем правоохоронців.

На даний час тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про вручення порушнику та його товаришеві повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, вчинені за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: