У Ромнах почали облаштування мальовничої фотозони за кошти Олександра Саєнка

31.05.2019

У Ромнах почалась реалізація проекту мальовничої фотозони, яка цього року з’явиться біля центральної міської бібліотеки.

Нагадаємо, автор ідеї та головний спонсор її втілення — депутат міської ради Олександр Саєнко (фракція «Відродження»). Свою підтримку надасть і обласний обранець-однопартієць Дмитро Кірюхін разом з іншими небайдужими роменчанами.

Ескіз майбутнього місця відпочинку оприлюднив у Facebook заступник міського голови міста Ромнів Євгеній Лузан.

«Він представляє нашій увазі хату в старовинному українському стилі: з дерев’яними підвіконнями, сходами, дверима, стріхою та іншими елементами. Деревина при облаштуванні буде оброблена у відповідності з основним художнім задумом. Продовжить хату паркан із мальовничим розписом.

Також на цій ділянці планується розмістити скульптури трьох козаків із популярного українського мультфільму. Вони будуть виконані у людський зріст із поліуретанових та синтетичних смол, з армуванням та заповненням пінобетоном для запобігання вандалізму.

Після зведення декоративних елементів підходи до них будуть вимощені бруківкою із встановленням лавок», — розповів Євгеній Лузан.

За словами посадовця, головна мета проекту — перетворити прилеглу територію бібліотеки на мальовничий національний куточок, який слугуватиме містянам багато років.

Усіх бажаючих запрошують взяти участь у реалізації проекту. «Нам важлива допомога кожного: коштами, матеріалами, працею!», — додав Євгеній Лузан.

У Ромнах почалась реалізація проекту мальовничої фотозони, яка цього року з’явиться біля центральної міської бібліотеки….

Опубліковано Партія "Відродження". Сумщина Пʼятниця, 31 травня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: