32-річна Людмила Доник потребує допомоги

02.06.2019

32-річну Людмилу Доник добре знають у Шостці. Тривалий час дівчина працювала оператором в центральному міському відділенні «Укрпошти», приймаючи у городян плату за комунальні платежі. Через хворобу останнім часом Людмила не працює.

Як розповіла сама Людмила, у неї вроджений порок серця з високою легеневою гіпертензією. Протягом багатьох років дівчина жила на дорогих ліках, які підтримували її життя. Останнім часом хвороба почала прогресувати, пошкоджені серцеві клапани. У минулому році Людмилу обстежили в Київському інституті серця, призначили дороге лікування, через рік після якого кардіохірурги беруться її прооперувати.

Вартість операції — близько 100 000 гривень. Половину суми протягом року Людмила і її сім’я змогли зібрати самостійно. Ще стільки ж не вистачає. А госпіталізація на операцію вже 10 червня.

Крім того, знадобляться кошти на реабілітацію. Залишилося всього 10 днів, щоб встигнути зібрати кошти і врятувати життя. Людмила і її сім’я будуть вдячні всім, хто зможе допомогти.

Карта ПриватБанка для перерахувння благодійних коштів – 5168 7573 9934 1397 Доник Людмила Василівна Номер телефона чоловіка – +380984268986 Доник Сергій Леонідович

http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: