Подарунки дітям від обласних депутатів-опозиціонерів

04.06.2019

День захисту дітей у Шостці триває.

1 червня за ініціативи обласних депутатів від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ тут пройшли розважальні заходи для найменших жителів північного міста.

Малюки разом із веселими аніматорами співали, танцювали, розгадували загадки, брали участь у шоу мильних бульбашок, веселих конкурсах, та отримували призи.

Діти із задоволенням стрибали на батутах, поруч майстри аквагриму малювали на обличчях кольорові картинки всім бажаючим. Окремо працювала зона для любителів малювати, де дітлахам роздавали розмальовки та олівці, і кожен міг створити свій шедевр.

Родзинкою свята традиційно стало безкоштовне морозиво.

Депутат обласної ради Микола Войтенко каже, що свято для малечі вже стало у Шостці традиційним. «Вітаю дітей з початком канікул. Сил та енергії кожному, і нехай не лише 1 червня, а й кожен день літа дарує маленьким жителям гарний настрій», — зазначив опозиціонер.

Представник команди ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Дмитро Єфіменко додав: «У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Ми повинні зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України».

Свято продовжилося і сьогодні, 3 червня, в Обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Традиційно до концерту приєдналася й команда ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ –ЗА ЖИТТЯ. Депутат обласної ради Володимир Пилипейко привітав вихованців центру та подарував їм спортивні м’ячі для літніх розваг.

«Діти підготували для нас прекрасне свято радості й надії. Кожен з вихованців центру має повне право бути захищеним, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Сьогодні – це не лише веселе свято для дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками та громадянами своєї країни», — наголосив Володимир Пилипейко.

Нагадаємо, обласні депутати від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ – постійні гості Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Вони  приходять на кожен захід, допомагають коштами у ремонті закладу, закупівлі необхідної техніки, інвентарю тощо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: