Причіпні вагони за напрямком Суми-Новоолексіївка все ж з’явилися

05.06.2019

Нещодавно ми повідомляли, що в поїзді, на якому сумчани подорожують до Азовського моря, зникли причіпні вагони, і купувати квитки треба було тільки в касі. Невдовзі після розголосу проблеми ситуація змінилася.

Експерт із питань транспорту Дмитро Власенко на своїй сторінці у Фейсбуці продовжує тему:

«Причіпні вагони Суми-Новоолексіївка до потягу 99100 Мінськ-Новоолексіївка вже з’явились і продаж квитків є. З якої дати їх ввели — невідомо. І у розкладі на офіційному сайті УЗ вони, з періодом курсування, не вказані на момент написання цього посту (посилання https://uz.gov.ua/passengers/timetable/… ). Ще є одна проблема. Квитки можна побачити в системі https://booking.uz.gov.ua/ru/ , але можна тільки оформити бланк замовлення, а роздрукувати сам квиток прийдеться у касі. (див скріншоти).

Йдемо далі. Невеличкий лайфхак для пасажирів. Квитків на багато дат в системі https://booking.uz.gov.ua за маршрутом Суми-Новоолексіївка немає. Але це не значить, що їх реально немає. Раджу сходити до каси і спробувати взяти квиток у Білоруську групу вагонів. Ось приклад. https://booking.uz.gov.ua на 7.06 квитків не показує. І, дійсно, в Сумську групу їх немає, але є купа квитків у Білоруську групу вагонів (скріншот 2). Але, повторюю ще раз, треба йти до каси.

Окреме прохання Олександр Рудоманов. Прошу посприяти у введені до розкладу на сайті УЗ безпересадкових вагонів Суми-Новоолексіївка, як це повинно бути і було у минулі роки.

І друге. Бажано, щоб пасажири могли купувати квитки онлайн на ці безпересадкові вагони, а не бланки замовлень».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: