Чому в Сумах у спеку не працюють фонтани?

06.06.2019

Цим питанням задаються і прості сумчани, і екс-мер Сум Геннадій Мінаєв. Він в черговий раз поставив риторичне питання з цього приводу у Фейсбуці.

«Так! Мое терпение лопнуло! :-Е

Анатолий Сагач, Міськводоканал Сумської міської ради, Виктория Журавлева, будьте так любезны, потрудитесь объяснить мне и сумчанам, почему не работает фонтан «Садко»? О других не спрашиваю, ибо они очевидно не у Вас на балансе, но также интересно.

Если объяснить не можете, то уберите со стартовой страницы вашего сайта фотокарточку фонтана «Садко»! Она, судя по всему, там лишняя. Выставляйте ее только на пятницу-воскресенье, когда фонтан работает», — написав він.

Прес-секретар КП «Міськводоканал» Вікторія Журавльова відповіла: «График работы фонтана «Садко», как и финансирование, утверждает Сумской городской совет (департамент инфраструктуры города)».

Так! Мое терпение лопнуло! :-Е@Анатолий Сагач & @Міськводоканал Сумської міської ради & @Виктория Журавлева (Viktoria…

Опубліковано Hennadiy Minayev Четвер, 6 червня 2019 р.

Нагадаємо, у минулому році Мінаєв писав петицію з приводу роботи фонтанів 6 раз на тиждень у літню пору. Поки петиція збирала підписи, поки готувалася відповідь, міська влада почала включати фонтани якраз 6 разів на тиждень, замість трьох, як раніше. А потім прийшла відповідь за підписом нинішнього мер Олександра Лисенка, що, мовляв, фонтани вже працюють. Тоді Мінаєв ще обурювався, що це не було підтверджено рішенням виконкому або міської ради. Схоже, так і вийшло: немає папірця, неає фонтанів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: