Конотопчанин скоїв розбійний напад на п’яного хлопця

06.06.2019

Конотопською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного конотопчанина, який скоїв розбійний напад на перехожого, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Подія сталась у Конотопі 9 квітня близько 2 години ночі. Обвинувачений, який до цього вже 4 рази був засуджений за грабежі та крадіжки, проходив по вул. Успенсько-Троїцька, де помітив незнайомого йому молодика в стані алкогольного сп’яніння. Розуміючи, що юнак не буде чинити опору, обвинувачений ударив його в обличчя, а коли той упав, почав забирати в потерпілого цінні речі. У цей час юнак отямився і намагався підвестись із землі. Щоб подолати опір, нападник ударив його ногою в обличчя. У непритомного молодика обвинувачений забрав смартфон, прикраси, фітнес-браслет та гаманець.

«Дії нападника кваліфіковано за ч. 1 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу) КК України. за скоєне йому загрожує до 7 років позбавлення волі», – розповіла прокурор Конотопської місцевої прокуратури Олена Удод.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: