Працівники шоколадної фабрики вимагають підвищення зарплати

06.06.2019

5 червня у залі засідань Тростянецької міської ради мала відбутися нарада між працівниками шоколадної фабрики Mondelez Україна членами первинної профспілки «Свободу праці», представниками Національної служби посередництва і примирення та Тростянецькою міською радою, пише Тростянець.info.

Проте на заплановану зустріч прийшли тільки робітники підприємства та міський голова. Зустріч тривала більше години й проходила в, досить, жвавому обговоренні. Голова ПП «Свободу праці» Євген Водопьян на своїй сторінці у Facebook написав:

«…Ви казали у вівторок… — Ми прийшли , а Вас нема…» Найвищий прояв НЕповаги до людей праці було яскраво продемонстровано. «Трьохстороння контактна група» просто не зібралась. Зустріч з метою врегулювання конфлікту була призначена представниками НСПП, проте ті не з`явилися і самі . Представники адміністрації підприємства, на жаль, теж не прийшли. Ігнорування? Та чи це вирішення проблем? Підприємство — це , в першу чергу , люди, а вже потім машини, механізми, будівлі. Люди прийшли в призначений час до мерії. Прийшли, як представники сторони колективного трудового спору. Більше сотні людей після нічних змін, дехто прокрутивши кілометри на велосипедах з сел в надії бути почутими. Прийшли показати , що ми є, що нас треба чути і вести діалог, шукати компроміс і точки дотику, а не ігнорувати. Зустріч, так зустріч! Мерія, так мерія! Ми відкриті до діалогу! Є проблеми, давайте шукати шляхи їх вирішення! Сергій Гербеда,прокоментуйте, будь ласка,чому працівники Вашої служби,ініціювавши зустріч, на неї не з`явились? Отак врегульовуємо конфлікти?»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: