У Сумському СІЗО гасили пожежу

06.06.2019

5 червня на базі державної установи «Сумський слідчий ізолятор» з метою підвищення рівня бойової та спеціальної підготовки персоналу, а також злагоджених дій особового складу з іншими силовими підрозділами було проведено пожежно-тактичні навчання спільно з державним пожежно-рятувальним загоном Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Сумській області за сигналом «Буря-4».

Під час навчання було відпрацьовано злагодженість дій двох підрозділів, у разі виникнення надзвичайних ситуацій. За легендою навчань пожежа сталася на контрольно-пропускному пункті по пропуску автотранспорту о 9.50 ранку, про що черговий помічник начальника СІЗО повідомив до ДСНС м. Суми.

До приїзду рятувальників персонал установи розпочав дії з ліквідації пожежі. За кілька хвилин на місце події прибули фахівці ДСНС, які й здолали «займання». Вогнеборці зазначили, що дії персоналу при ліквідації пожежі були правильними, чіткими та послідовними.

На завершення відпрацювань фахівці Служби порятунку продемонстрували персоналу установи технічні засоби та сучасне обладнання, яке застосовується при ліквідації пожеж.

Як зазначив начальник установи Ігор Яковлев, співробітники повинні володіти необхідними знаннями та постійно вдосконалювати навички подолання надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: