Суддя із Сумщини нарікає, що поліція підробила документи, аби очорнити її

07.06.2019

Суддя намагається довести, що не порушувала Правил дорожнього руху, не платила штрафу й на неї не складали адміністративного протоколу. Адже в той день її взагалі не було в місті.

Алла Гетьманенко з Глухівського районного суду Сумської області стверджує, що поліція втручається в її професійну діяльність. Наприкінці травня цього року вона знайшла своє досьє на сайті Вищої кваліфікаційної комісії суддів. З’ясувалося, що рік тому ВККС звернулася із запитом до Національної поліції та отримала інформацію про те, що Управління патрульної поліції в Харківській області склало адмінпротокол стосовно законниці й заплатила штраф (255 грн) за порушення ПДР. Протокол склали за ч. 1 ст. 122 КпАП.

Однак Гетьманенко запевняє, що не сплачувала штрафу, оскільки на неї не складали жодного протоколу. У момент складання документа вона взагалі була відсутня в Харкові.

Суддя стверджує, що працівники поліції підробили протокол. Факт існування таких документів є втручанням у правосуддя. Тому Гетьманенко звертається до Вищої ради правосуддя (№2433/0/6-19) та сподівається, що її захистять від подібних інцидентів.

zib.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: