У Сумах п’яний водій скоїв ДТП

07.06.2019

У ніч із 4 на 5 червня патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Героїв Крут. На місці інспектори встановили, що водій автомобіля ВАЗ-21051 під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю Daewoo Lanos, після чого допустив із ним зіткнення. На щастя, ніхто з учасників автопригоди тілесних ушкоджень не отримав.

Під час спілкування з водієм ВАЗ, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. 54-річний чоловік навіть не заперечував цього, та відразу ж зізнався, що пив пиво. Огляд на стан алкогольного сп’яніння це підтвердив. Результат дійсно виявився позитивним — 1, 08 проміле, що в понад 5 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Випив пива, сів за кермо та вчинив ДТП — ось такий невтішний причинно-наслідковий зв’язок

Випив пива, сів за кермо та вчинив ДТП — ось такий невтішний причинно-наслідковий зв’язокВІДЕО: https://bit.ly/2WnQqYWУ ніч із 4 на 5 червня патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Героїв Крут. На місці інспектори встановили, що водій автомобіля ВАЗ-21051 під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю Daewoo Lanos, після чого допустив із ним зіткнення. На щастя, ніхто з учасників автопригоди тілесних ушкоджень не отримав.Під час спілкування з водієм ВАЗ, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. 54-річний чоловік навіть не заперечував цього, та відразу ж зізнався, що пив пиво. Огляд на стан алкогольного сп’яніння це підтвердив. Результат дійсно виявився позитивним — 1, 08 проміле, що в понад 5 разів перевищує допустиму норму.Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: