У Сумах виробляли кабелі, що не відповідали встановленим вимогам

07.06.2019

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області на підставі оперативного сповіщення про продукцію, що не відповідає встановленим вимогам, була проведена позапланова перевірка ТОВ «Дніпровський кабельний завод Енерго».

За результатами заходу державного нагляду (контролю) складено акт перевірки характеристик продукції, в якому встановлено невідповідність кабелю ПВ-3, переріз 1×4,0 вимогам регламенту низьковольтного електричного обладнання.

У зв’язку з введенням в обіг продукції, яка не відповідає встановленим вимогам, на підставі акту перевірки та протоколу про виявлене порушення була винесена постанова про застосування штрафних санкцій до ТОВ «Дніпровський кабельний завод Енерго» в розмірі 8 500 грн.

У зв’язку з несплатою зазначеного штрафу суб’єктом господарювання, був підготовлений та направлений позов до Сумського окружного суду про його примусове стягнення. За результатами судового розгляду суд погодився з законністю постанови про застосування штрафних санкцій, у зв’язку з чим, рішенням Сумського окружного адміністративного суду по справі № 480/980/19 відповідний штраф стягнутий з ТОВ «Дніпровський кабельний завод Енерго». На даний час, всі порушення виявлені під час перевірки були усунуті, а Головним управлінням Держпродспоживслужби в Сумській області вживаються заходи щодо примусового виконання зазначеного рішення суду в частині стягнення штрафу через органи ДВС.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: