Вивернуті дерева, затоплені вулиці: наслідки негоди в Глухові (фото, відео)

09.06.2019

Вчора, як і було обіцяно синоптиками, у Глухові чекали на дощ із грозою. А в результаті пронісся ураган.

За лічені хвилини місто накрили сильний вітер, злива, гроза і град. Уздовж вулиць стихія наворотила чимало наслідків: зламані дерева, підмиті дощем фундаменти, перевернуті банери.

Так, на центральній площі розломило кілька туй. Біля магазину європейських товарів розгорнуло конструкцію літнього майданчика. Близько ТЦ «Прем’єра» поривом шквального вітру зламало липу. Біля стадіону автівки не ризикують перетинати обірваний провід чи то від кабельного ТБ, чи то від електропостачання — водії розгортаються в пошуках об’їзного маршруту. А на території Глухівського агротехнічного інституту дерево вивернуло з корінням…

На вулиці Некрасове злива стікала стрімкими потоками. «Тепер наш район більше схожий на Венецію, — з гіркотою говорить житель Некрасівської, і додає: «А от якби нам зробили дорогу ще в тому році, як обіцяли, такої біди і не було б!»

Справжніми заручниками стихії стала подружня пара городян, які приїхали заправити автомобіль. Вони розповіли, що як тільки потрапили на АЗС, попереду на обслуговування стояла маршрутка. Але працівник заправки, слідуючи техніці безпеки, не обслуговував транспорт, враховуючи, що наближаються звуки грози. Вони залишилися на АЗС, тому що бак був практично порожній, а негода відтягувала їхні шанси скоріше відправитися у своїх справах: «За склом машини нічого не було видно. Моментально почорніло небо, грім, гроза, а потім, як з відра, хлинув дощ із градом. Ось так негода протримала нас в заручниках більше години. На відео це вже майже все закінчилося, а так ми навіть і телефони не ризикували діставати».

http://debaty.sumy.ua/wp-content/uploads/2019/06/dozhd.mp4

А ось якими бурхливими потоками лилася вода по центру міста — це зафіксував на відео Євген Скрипник:

http://debaty.sumy.ua/wp-content/uploads/2019/06/64277242_2222373437797829_2562741775034744832_n.mp4

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: