У Сумах донори з багаторічним стажем ще раз зіграли весілля

10.06.2019

У Сумському обласному Центрі служби крові вперше прозвучав весільний марш: донори з багаторічним стажем Ірина та Микола Совенки відсвяткували тут ювілей весілля.

Донька Аріна піднесла батькам обручки, сини з невістками і навіть маленький онук Андрійко вітали усміхнених героїв торжества.

«Так приємно згадати ту красиву весну, коли ми познайомилися, 30 років тому, а потім стали на рушник, – говорить красуня-наречена Ірина. – Спасибі, що нагадали нам про весілля, приємно пережити знову такий хвилюючий момент».

«Зберегти у бурхливому ХХІ столітті цінності, основа яких любов, взаємоповага, турбота про майбутнє свого роду – така мета проекту «День народження кохання», – говорить Ірина Свистун, очільник юстиції Сумщини. – Ювілейні весілля, які проводимо, підтверджують, що це справді важливо. Добре, що церемонії виходять за рамки офіційних залів реєстрації – ми прагнемо бути ближче до людей. А з Сумським центром крові нас поєднують і донорські акції, у яких бере участь багато працівників юстиції».

На фоні символічного дерева життя – вся велика родина Совенків, вони прикладом доводять, що справжня любов не згасає, навпаки, розцвітає яскравим багаттям, у теплі якого затишно і дітям, і внукам.

«Перед нами – велика сім`я донорів, Ірина та Микола вже й своїх дітей долучили до благородної справи, – говорить Антоніна Бабинець, завідуюча відділенням Центру служби крові. – Донорство – найвищий вияв любові, адже людина ділиться життєдайними краплинами ради ближнього».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: