Сумські копи зупинили п’яну компанію в авто

10.06.2019

Патрулюючи вулицю Привокзальну, інспектори помітили автомобіль BMW, який рухався з порушенням ПДР. Після зупинки керманич швидко вийшов з іномарки та вдавав, ніби взагалі не перебував у легковику.

На те, звичайно, була своя причина. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж пасажири автівки досить вперто доводили, що саме вони були за кермом. А ось водій відмовчувався, не надавав документи, намагався залишити місце зупинки, а потім і взагалі почав пити пиво на очах інспекторів.

У присутності двох свідків громадянин відмовився проходити огляд на стан сп’яніння, мотивуючи, що дійсно знаходиться в нетверезому стані.

На чоловіка патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 126 (керування транспортним засобом особою без відповідних документів) КУпАП та ч. 4 ст. 130 (вживання водієм транспортного засобу алкоголю після того, після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення огляду з метою встановлення стану алкогольного сп’яніння) КУпАП, а також протокол затримання. Автівку ж евакуювали на спеціальний майданчик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: