Сумський «Шляхрембуд» — на межі зупинки

11.06.2019

Про це повідомив сьогодні, 11 червня, на апаратній нараді в мерії директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера.

Він розповів про роботи, які підприємство зробило минулого тижня — виконували середній ремонт по вул. Іллінська від вул. Набережна р. Стрілка до вул. Робочої, на вул. Володимирській, продовжують роботи по вул. Героїв Крут. Також піднімали люки на Ільїнській і Героїв Крут, робили поточний ремонт на проїзд по вул. Харківській та пр. Лушпи. Продовжували ремонт по вул. 20 років Перемоги від мосту до вул. Криничної. Із сьогоднішнього дня почнуть ремонт вул. Серпневої. Також займалися розміткою пішохідних переходів.

— Є, крім позитивних моментів, і негативні, — продовжив Вегера. — На сьогоднішній день ми вже повністю використали кошти за червень. Якщо порахувати ті обсяги, які покладені по Іллінській і Володимирській, плюс те, що ми покладемо по Героїв Крут, це мільйонів під 20. Тобто підприємство вже на межі зупинки, так як оборотних коштів недостатньо, щоб купувати матеріали. Тому прошу допомоги в пересуванні кредитів і зсунути їх на літні місяці, а не так, як у нас записано, згідно з графіком, на жовтень-грудень.

Директор міськфіндепартаменту Світлана Липова поскаржилася на недобір у бюджеті за рахунок ПДФО і порадила перерозподілити кошти у розпорядника коштів — департаменту інфраструктури.

Мер Сум Олександр Лисенко знову згадав про переведення обласних підприємств із Сум у райони, назвавши це місцевим сепаратизмом, і висловив надію, що пройде перевірка діяльності обласної влади.

dancor.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: