У Сумах на пожежі згоріла жінка

11.06.2019

10 червня о 02:41 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку по вул. Супруна в Сумах. Про пожежу повідомили сусіди з будинку навпроти, які побачили дим та полум’я з квартири на 5 поверсі. На місце події було направлено чергові караули 1-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин та автодрабину групи спеціальної пожежної техніки.

По прибуттю було встановлено, що у квартирі утворилося сильне задимлення, тому рятувальникам довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. Для проведення розвідки та ліквідації пожежі було сформовано 2 ланки газодимозахисної служби, одна з яких за допомогою висувної автодрабини через балкон потрапила до палаючого приміщення, де на підлозі в одній із кімнат виявили тіло літньої жінки без ознак життя. Друга ж ланка приступила до гасіння загоряння зі сходової клітини.

О 03:14 пожежу локалізували, а о 04:20, витративши на гасіння 4,5 тонни води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 12 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: