На Сумщині триває розслідування вибуху газу на «Заводі Кобзаренка»

11.06.2019

10 червня Липоводолинським районний судом Сумської області розглянуто клопотання заступник начальника СВ Липоводолинського відділення поліції ГУНП в Сумській області слідчого Рибки С.С. про надання тимчасового доступу до речей і документів, які зберігаються в Липоводолинській центральній районній лікарні, Сумській обласній клінічній лікарні та Київській міській клінічній лікарні, із можливістю ознайомлення з їх змістом та їх вилучення.

За результатами розгляду клопотання слідчого місцевого підрозділу поліції, слідчим суддею місцевого суду Бутенком Д.В. надано дозвіл на доступ до амбулаторних та медичних карток стаціонарних хворих: гр. К.; гр. П.; гр. П. та гр. К., які отримали тілесні ушкодження під час вибуху газового балону «пропан-бутан» в одному з приміщень цеху № 9 на ТОВ «Завод Кобзаренка» та в подальшому пройшли лікування в різних медичних закладах.

Зазначені медичні матеріали після їх отримання слідчим можуть бути використані для подальшого проведення досудового розслідування (включаючи, проведення судово-медичних експертиз, тощо).

Про подальший хід та розгляд даної резонансної справи, Липоводолинський районний суд Сумської області буде повідомляти додатково на офіційному сайті та на сторінці в мережі Facebook.

Із текстом ухвали суду можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи: № 581/64/19.

Довідково: за інформацією місцевого відділу поліції, яка наявна в матеріалах клопотання, 24 січня 2019 року близько 15 год. 00 хв. за адресою сел. Липова Долина, вул. Русанівська 16, в одному з приміщень цеху № 9 ТОВ «Заводу Кобзаренка» відбувся вибух газового балону «пропан-бутан», ємністю 40 літрів. Унаслідок даної події постраждали чотири працівники заводу, які на момент вибуху перебували неподалік від балону та в подальшому були доставлені до Липоводолинської ЦРЛ з різними ступенями опіків обличчя, рук та дихальних шляхів, повідомляє прес-служба суду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: