Стали відомі подробиці купівлі тренувального комплексу біля «Авангарду» у Сумах

11.06.2019

Раніше ми вже писали про те, що 3 червня відбулися торги з продажу тренувально-спортивного комплексу біля стадіону «Авангард».

Тренувальний спортивний комплекс на вулиці Холодногірська, 10 продали за 1 453 678,50 гривень.

Сюди входить: поле футбольне площею 4347,0 кв.м., майданчик для гандболу, два тенісних корти, бігова доріжка, вбиральня, навіс, огорожа. У торгах брали участь 6 учасників, утім п’ятеро з них не сплатили гарантійний внесок, тож, фактично торгів не було. Новим власником майна стала приватна фірма «Ордекс».

Насправді продавалося лише майно (чи те, що від нього залишилося), земля належить місту і знаходилася в оренді у «Сумського НВО», проте термін оренди збігає вже цього місяці. Депутати Сумської міської ради не стали його продовжувати, побоюючись саме того, що майно піде з молотка в рахунок боргів підприємства. Так воно і сталося…

Відповідно до даних реєстру Мін’юсту керівником ПФ «Ордекс» є Андрій Луньов, який свого часу був директором ринку «ВМ» на Леваневського і судився із мерією за землю, де хотів збудувати торговий центр замість торгових палаток, а також ТОВ «Слов’яни-94» (колишня мережа маркетів «Шара»).

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: