Житель Сумщини поскаржився на протиправні дії поліцейських

11.06.2019

Вчора 26-річний житель Шостки поскаржився до прокуратури на дії працівників поліції, котрі начебто  його побили. У прокуратурі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 КК України. Поряд із цим керівництвом ГУНП в області призначено проведення службової рослідування. Усі зібрані матеріали в подальшому будуть направлені до Державного бюро розслідувань, повідомили в прес-службі поліції Сумської області.

Попередньо встановлено, що заявник напередодні, пізно ввечері, відпочивав у місцевому кафе. Там між ним та іншими відвідувачами сталася бійка, у результаті чого він отримав тілесні ушкодження. Викликані медики надали йому першу необхідну допомогу і госпіталізували до лікарні. Але там молодий чоловік вчинив сварку, тож медики змушені були знову викликати співробітників поліції. Уже наступного дня молодий чоловік звернувся зі скаргою до прокуратури на нібито протиправні дії поліцейських.

Слідство по даному інциденту проводить Державне бюро розслідувань. На час, поки триває службове розслідування, начальника Шосткинського відділу поліції, двох працівників СРГПП та їх безпосереднього керівника відсторонено від виконання службових обов‘язків.

Поліція звертається до всіх громадян, кому відома будь-яка інформація, що допоможе розслідуванню, повідомити про це до Шосткинського відділу поліції за телефонами (098) 228-01-41 або на спецлінію «102».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: