Подробиці ДТП у Шостці, в якій водій намагався втекти

11.06.2019

Як и повідомляли, у суботу, 8 червня, у Шостці сталася ДТП. За даними Шосткинського відділу поліції, Toyota Camry під керуванням 31-річного водія рухалася по вулиці Шевченка в бік вулиці Чернігівської. Водій відволікся від керування, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з ВАЗ-2106, який рухався по «зустрічній». У результаті зіткнення сталося загоряння ВАЗ, палаючий автомобіль довелося гасити…

У результаті зіткнення пасажири ВАЗ-2106 — дві жінки і дитина — отримали легкі тілесні ушкодження, співробітники поліції їх супроводили до лікарні для надання допомоги. Водій Toyota Camry намагався втекти з місця події.

Як повідомляють у Шосткинському відділі поліції, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження, у рамках якого учасників ДТП доставили в лікарню, де були відібрані зразки крові. За результатами аналізів було встановлено, що водій Toyota Camry був у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявлено 1,7 проміле. Водієві іномарки доведеться нести відповідальність згідно з чинним законодавством.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: