Майновий комплекс на Холодногірській сумчанка «придбала» без її відома

12.06.2019

Нещодавно спорткомплекс на вул. Холодногірській 10 у Сумах продали через систему електронних торгів без «торгів». Наразі стали відомі подробиці справи.

Новий власник майна – приватна фірма «ОРДЕКС». Її директорка – Щербина Алла Віталіївна, від імені якої був підписаний договір. Але жінка дізналася про те, що купила стадіон, від журналістів!

«Я вперше від Вас чую про те, що я щось там купила. Ніяких стадіонів я не купувала і жодних документів не підписувала. До компанії «ОРДЕКС» не маю жодного стосунку вже з березня цього року. Я у шоці, зараз буду з’ясовувати, у чому справа» – говорить Алла Щербина.

Земля, яка знаходиться під майновим комплексом, наразі належить Сумській міськраді, а договір оренди, який діє ще місяць, укладений із ПАТ «СНВО». Що буде із землею надалі і коли її отримає в оренду новий власник, мають вирішити депутати міськради.

Згідно з відкритими реєстрами, пані Алла і справді не є директором підприємства, із березня 2019 ним керує Луньов Андрій Вікторович.

Сама ж фірма «ОРДЕКС» має юридичну адресу: вул. Героїв Крут 29. Але по факту компанії там немає — вона переїхала і відтепер знаходиться у приміщенні заводу «Горобина». Саме там і працює Андрій Луньов. Навіщо йому майновий комплекс, що буде з територією надалі та чому підписантом протоколу від 3 червня є людина, яка з березня не має жодного стосунку до компанії? Коментар із цих питань фігуранти історії обіцяли надати за кілька днів.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: