У Глухові з озера рятували без п’яти хвилин «потопельника»

12.06.2019

Інцидент стався в неділю, 9 червня, незадовго до того, як місто Глухів накрив ураган.  Сп’янілого чоловіка, який прямує в озеро «зануритися», зауважила відпочивальниця на березі.

За її словами, чоловік слабо контролював, що відбувається навколо, спотикався на ходу, похитувався, а голова була опущена до низу. «На автопілоті», — так описала стан незнайомця. Кривою, але впевненою ходою чоловік зайшов в озеро, а потім поплив.

Через якийсь час дівчина вже побачила, як до нього направляється інший чоловік. Було видно, що він рятує без п’яти хвилин «потопельника». Коли п’яного чоловіка витягли на берег, навколо нього зібралося чимало людей. Хтось поспішав допомогти, хтось викликав швидку, — одним словом байдужих не було!

«Картина страшна, звичайно — у нього були сині губи, але саме драматичне в ситуації — нам здалося, що він не дихає …», — каже одна з очевидців. Швидка приїхала оперативно, але, за словами глухівчан, зовсім юна медсестра розгублено тріпала непритомного по щоках, примовляючи «чоловік, прокиньтеся!». Дівчина стверджує, що чоловікові не проводили штучного дихання: «Йому допомогли вата з нашатирем, ми побачили, як зарухалася його грудна клітка».

У Глухівської ЦРЛ випадок підтвердили, але розповідати про подробиці не стали.

https://hlukhiv.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: