Акпєров прокоментував свою тимчасову посаду

12.06.2019

Як ми повідомляли, Президент України звільнив із посади голову Сумської ОДА Миколу Клочка і в той же день призначив тимчасово виконуючого обов’язки голови облдержадміністрації. Ним став перший заступник Вадим Акпєров.

Посадовець розповідає, що нова посада – тимчасова. Але якщо доведеться залишити свій пост в ОДА, то у велику політику не піде, адже хоче працювати якщо не в облдержадміністрації, то в місцевому самоврядуванні.

«Це тимчасово, наскільки –  я не знаю. Сказати, що це нове, можливо, неправильно, тому що я працював на посаді першого заступника. Взагалі політичні гасла і велика політика – це для наших великих вождів у Києві. А ми тут, на місцях, і нам потрібно займатися господарською діяльністю. І я – людина, яку найняла держава, яку найняв народ Сумщини для того, щоб ми ефективно займались управлінням і використанням тих податків, які сплачуються сьогодні населенням, то і далі буду виконувати цю функцію. Буду й надалі буду працювати на благо народу Сумщини», – розповів Вадим Акпєров, в. о. голови Сумської ОДА.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: