У перевізника «СанАвто» провели обшуки

14.06.2019

У сумського нерегулярного перевізника – фірми «СанАвто» провели обшуки та вилучили документи. Діяли у рамках кримінального провадження, відкритого у квітні цього року. Про це розповів нам старший інспектор відділу комунікацій Нацполіції Сумщини Володимир Крупецьких:

«Відносно сумських перевізників відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 КК України це «Підроблення документів, печаток та бланків». Ведеться досудове розслідування, проводяться всі необхідні слідчі дії».

Як зазначено в Ухвалі Ковпаківського районного суду міста Суми від 21 травня цього року, що дозволила слідчим провести обшуки і вилучити документи, поліція підозрює перевізника у регулярних пасажирських перевезеннях. Директорка фірми «Санавто» Ірина Однов’юненко, що організовує пасажирські міжміські перевезення, говорить, що поліція з порушеннями провела обшук в її офісі: 

«У мене в понеділок в офісі був обшук. Я о 9-ій ранку прийшла на роботу, мене вже чекали вісім чоловік. Вони в мене пробули з 9-ої до пів першої, вилучили деякі документи і пішли. Мій адвокат, я без адвоката їх не пустила, знайшов дуже багато порушень і по протоколу, і по тому, як вони прийшли. І юристи і адвокати наші вирішили, що ми будемо писати далі».

Наразі у Сумах працюють три фірми з надання інформаційних послуг щодо нерегулярних пасажирських перевезень: «СанАвто», «Сервіс-Люкс» та «Еліт-експрес».

Триває слідство у справі порізаних шин автобусів  цих перевізників, яке сталось на світанку 3 жовтня минулого року. 20 червня у суді відбудеться слухання у цій справі – чотирьом чоловікам слідство інкримінує дві статті: «Протидія законній господарській діяльності» та «Хуліганство».

https://sm.suspilne.media/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: