У липні буде одне з найбільших підвищень тарифу на електроенергію за всю історію України — на 40%

14.06.2019

«Минула влада вбивала українців злидарськими пенсіями і зарплатами, постійно намагалася добити, підвищуючи тарифи на комунальні послуги. Люди висловили свою думку і вигнали цих узурпаторів геть, сподіваючись на те, що Зеленський скасує підвищення тарифів. Адже перед виборами він обіцяв це зробити. Втім, вже на наступний день після перемоги зробив вигляд, що не може цього виконати», — говорить депутат Сумської обласної ради, голова обласної організації ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Олександр Стрельченко.

Буквально днями представник Зеленського в Кабміні Андрій Герус заявив, що президент і не обіцяв зниження тарифів. Мовляв, він тільки «жартував» про високі тарифи і Роттердам +.

«Такі передвиборні «жарти» — це нахабна брехня, обман виборців. Тепер виявилося, що вже в липні буде одне з найбільших підвищень тарифу на електроенергію за всю історію — на 40%. Тобто, виходить, що Зеленський збирається грабувати людей ще більше, ніж Порошенко?», — задається питанням опозиціонер.

Він зазначає, що єдина політична сила, яка завжди стояла на захисті пересічних українців – це ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ. Саме заради зниження ціни на газ, а відтак, і тарифів, лідери партії пішли на переговори з російським «Газпромом». Ще перша зустріч, яка пройшла в березні, показала, що опозиціонерам це під силу. Наступним етапом став ще один раунд переговорів, що пройшов тиждень тому.

«Ми розуміємо, що сьогодні наше завдання – домогтися максимально низької ціни на газ для українців. На відміну від інших українських політиків, ми пропонуємо конкретний план зниження тарифів — і ми здатні це зробити», — заявив Олександр Стрельченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: