Жінку, яка викинула своє немовля в річку, хочуть закрити у психлікарні

14.06.2019

До суду надійшло клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру до жінки, яка позбавила життя своє новонародження дитя, повідомляє прес-служба Роменського міськрайонного суду.

З даного клопотання вбачається що мешканка Недригайлівщини перебувавши за місцем свого проживання народивши живу, доношену, зрілу та життєздатну дитину , хлопчика, вагою 2100 грам, у відро з рідиною, чим перекрила їй доступ повітря до дихальних шляхів, розуміючи та усвідомлюючи, що дитина задихнеться і помре від цього та бажаючи цього позбавила дитя життя, вчинила суспільне небезпечне діяння, яке підпадає під ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст..117 КК України ( умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини відразу після пологів). Пізніше горе-мати викинула тіло в річку.

Під час досудового розслідування було проведено судово-психіатричну експертизу якою встановлено, що в період часу, до якого відноситься інкриміноване діяння, жінка виявляла ознаки розладу особистості та поведінки алкогольного ґенезу з вираженим зниженням пам’яті та інтелекту, вираженими характерологічними змінами, не могла усвідомлювати свої дії та керувати ними.

На даний час жінка не може усвідомлювати свої дії та керувати ними, а тому в клопотанні ставиться питання щодо прийняття рішення про застосування до останньої примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з посиленим наглядом.

Клопотання № 582/714/19 згідно автоматизованого розподілу справ передано на розгляд судді Шульзі В.О.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: