У кафе в центрі міста стався грабіж

14.06.2019

Учора до Лебединського відділення поліції звернувся 26-річний чоловік з заявою про грабіж. Працівники сектору реагування патрульної поліції, прибувши на місце події, з’ясували, що потерпілий пізно вночі з дорогим телефоном у руках йшов вулицею і слухав музику. Несподівано до нього підскочив невідомий, вихопив телефон з навушниками та кинувся навтьоки. Маючи прикмети грабіжника та знаючи напрямок його руху, поліцейські обстежили місцевість, і дуже скоро знайшли підозрюваного, затримали його та у присутності понятих вилучили телефон, який потерпілий упізнав. Зловмисником виявився 18-річний місцевий житель.

Тієї ж доби, але вже у день, в одному з розважальних закладів у центрі Лебедина один з відвідувачів відкрито відібрав у іншого відвідувача дорогий мобільний телефон. Проте втекти далеко після скоєння пограбування йому не вдалося. 25-річного зловмисника оперативно розшукали та затримали співробітники сектору кримінальної поліції. Мобільний телефон вилучений і після завершення досудового слідства буде повернутий власнику.

У поліції дії обох підозрюваних кваліфікували за ч.1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: