У Сумах на чоловіка, який чекав автобус, напали з молотком

14.06.2019

12 червня, близько 15-ї години, патрулюючи вулицю Ярослава Мудрого, до інспекторів звернувся чоловік та повідомив, що став свідком нападу на перехожого двома невідомими. Патрульні, не гаючи ні хвилини, викликали бригаду медиків для чоловіка, оскільки він отримав тілесні ушкодження в області шиї, та почали з’ясовувати обставини події.

41-річний мешканець Лебединського району розповів інспекторам, що сидів на лавці в сквері та чекав автобус. Як несподівано до нього підійшли двоє невідомих. Один із них наніс йому удар молотком в область шиї та вихопив із рук пакет з особистими речами. Потерпілий втратив свідомість, а зловмисники втекли. На щастя, свідок події, побачивши піший наряд патрульних, відразу звернувся до них за допомогою.

Встановивши прикмети нападників, вартові порядку відразу ж передали інформацію іншим екіпажам.

Уже за 20 хвилин неподалік місця події, на вулиці Іллінській, інспектори почули шум біля маршрутного автомобіля Рута. Підійшовши ближче, вони побачили поруч двох громадян, які мали прикмети ймовірних зловмисників. Чоловіки мали ознаки наркотичного сп’яніння та поводили себе неадекватно. Один з них розмахував молотком, чим створював небезпеку громадянам.

Патрульні разом із водієм автомобіля їх затримали. Крім молотка, у 26- та 32-річних чоловіків був ніж, а також той самий викрадений пакет.

На місці працювала слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції.

Наразі дії чоловіків кваліфікуються за ч. 2 ст. 187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: