Сумчанин вдався до криміналу, аби врятувати акваріумних рибок

14.06.2019

Близько опівночі на службовий планшет групи реагування поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації магазину в одному зі спальних районів міста. Екіпаж прибув за вказаною адресою і застав у приміщенні торгівельної точки, поруч з автоматом для продажу води, невідомого чоловіка. Той вовтузився, намагаючись набрати рідину в поліетиленову пляшку.

Чоловіка затримали і опитали. Він розповів: на зупинці громадського транспорту випадково розбив скляну банку, в якій віз додому акваріумних рибок. Аби врятувати «живність», швидко зібрав їх і побіг до найближчого  магазину, де, як він знав, знаходився апарат продажу води. У запалі не помітив, що двері були замкнені на замок – від сильного поштовху той зламався, і чоловік увійшов до приміщення.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції, яка оглянула місце події та задокументувала факт незаконного проникнення до приміщення. Тепер чоловік спілкується з працівниками поліції, котрі з‘ясовують причини цього вчинку, серед інших версій перевіряється і та, яку озвучив сам підозрюваний.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: