Які премії та надбавки отримують посадовці Глухівської міськради?

14.06.2019

Доходи чиновників Глухівської міської ради завжди були досить прихованою для суспільства темою. Але з прийняттям закону “Про доступ до публічної інформації” та впровадженням системи електронного декларування на сьогодні частково можна дізнатися офіційні відомості про матеріальне становище і рівень заробітку осіб, які займають посади в держапараті місцевої ради.

Виплати, які отримують деякі керівники відділів чиновницького апарату, і не снилися більшості звичайних бюджетників. Мова не тільки про абсолютні цифри, а й про тіж відсотки премій до окладу. Наприклад, нещодавно у виконавчий комітет Глухівської міськради був направлений запит про надання інформації виплат премій і надбавок виконавчому комітету міськради, керуючій справами виконавчого комітету, заступникам міського голови, секретарю міськради, раднику міського голови, та керівникам структурних підрозділів Глухівської міськради за січень-травень поточного року у відсотковому та грошовому вигляді.

Згідно інформації, наданої в офіційній відповіді, міський голова за п`ять місяців отримував надбавку за ранг у розмірі від 41,90 грн – до 66 грн. Премій і надбавок за високі досягнення у праці голова міста не одержував.

Що ж стосується консультанта мера Оксани Друпп, то щомісячних премій за цей період вона не отримувала. Зате стабільною виплатою є графа “за високі досягнення у праці” у розмірі 50% до окладу. Так, за ударну працю останні два місяці квітень-травень Друпп отримує 2.576 грн. + 15% надбавку за вислугу років розміром у 672 грн. Загальний обсяг надбавок Оксани Григорівни складає 14560.27 грн.

Секретар міської ради Олена Демішева крім надбавок за ранг, вислугу років, високі досягнення у праці отримує і премії. Так, плідними місяцями напруженої праці секретаря виявились лютий-березень, в яких вона була винагороджена 80% премією в 6. 400грн за місяць. Суми премій коливаються від 30 до 80%, починаючи з лютого (за січень нарахувань немає). Користуючись нескладним матемачним підрахунком, за п`ять місяців надбавки в графі “Високих досягнень у праці” Олена Миколаївна отримала 21637.61 загальною сумою.

Заступник міського голови з питань виконавчих органів Маріанна Васильєва окрім надбавки за ранг (січень, лютий, березень, травень) розміром від 45.45 грн до 100 грн та надбавки за “високі досягнення у праці” (січень-березень, травень), розмір якої складає 4628.22 загальним обсягом, премії не одержувала.

Надбавки керуючої справами виконавчого комітету міськради Олени Гаврильченко за січень-травень складають 24224.63. У березні посадовиця, окрім надбавок, отримала 80% премію 6.400 грн.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: