Сумчанка — про жах, який відбувається в онкодиспансері

15.06.2019

Провести капітальний ремонт обласного онкологічного диспансера просить авторка електронної петиції Яна Швадченко.

«Прошу відкрити очі на той жах, який відбувається в онкологічному диспансері.

Тільки уявіть, як себе почуває людина, яка перенесла складну операцію, а її привозять в палату, в якій +30, і кладуть на ліжко, в якому пружини дістають підлоги, мені здається, і здоровій людині стане погано, не говорячи вже про людину, яка бореться за життя. Ці стіни для деяких хворих останні, які вони бачать, окрім своєї оселі.

Срашні, облізлі туалети, в яких немає поручнів для того, щоб людина похилого віку змогла сходити в туалет самостійно. Про хамське відношення персоналу я вже промовчу, хоча і з цим треба щось робити.

Прошу виділити кошти на капітальний ремонт закладу, замінити ліжка, та поставити вентилятори в палати (хоча б ті, які виходять на сонячну сторону). Ніхто не застрахований від раку, і на місці людей, які там перебувать, може опинитися кожен із нас, тож закликаю всіх небайдужих підтримати людей, які кожну хвилину боряться з цією страшною хворобою», — пише сумчанка.

Дата початку збору підписів: 13 червня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 43 дні. Станом на 15 червня петицію підписали 38 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: