Діти Кролевеччини та Шосткинщини відвідали кінно-спортивний клуб «Шостка»

15.06.2019

Завдяки ініціативі депутата Сумської обласної ради (ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ), власнику  кінно-спортивного клубу «Шостка» Володимиру Пилипейку, учні з Кролевеччини та Шосткинщини відвідали село Дібрівка, де знаходиться спортклуб.

Під час заходу дітей познайомили із кіньми, що беруть участь у професійних спортивних змаганнях та розповіли більше про цих красивих тварин. Також учасники клубу продемонстрували свою вправність у сідлі. Після цього діти мали змогу покормити коней ласощами, посидіти в сідлі й сфотографуватися.

«Ми з радістю долучаємось до усіх соціальних проектів, завжди раді вітати у спортивному клубі дітей. Зараз ми приймали в гостях вихованців пришкільного табору «Сонечко» та мовного табору «Смайл» Обтівскої школи з Кролевеччини  і учнів 4-го класу, вихованців пришкільного табору «Дзвіночок» Клишківського НВК із Шосткинського району. Я думаю, що під час екскурсії діти взяли для себе багато цікавого», — розповів Володимир Пилипейко.

Він додав, що нині держава приділяє дітям не стільки уваги, скільки хотілося б. Тому намагається усіляко допомагати дитячим закладам регіону і матеріально, і даруючи найменшим жителям свята.

Додому діти, говорили викладачі та вихователі, що приїхали разом із учнями, поверталися стомлені, але задоволені й повні вражень від подорожі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: