Працівники поліції розчистили небезпечну ділянку траси, де часто трапляються ДТП

16.06.2019

Нещодавно поблизу автозаправки, що розташована на виїзді з Путивля у напрямку Глухова, сталась дорожньо-транспортна аварія. Виїжджаючи з АСЗ, 22-річний водій легковика ВАЗ не помітив іншої автівки, Dacia Logan, що рухалась по трасі, і в результаті сталося зіткнення. Внаслідок цього потрапив до місцевої лікарні 22-річнй пасажир ВАЗівки – лікарі діагностували у юнака закритий перелом стегна. Трьом іншим пасажирам, серед яких – 55-річна жінка з Dacia Logan, та 17-річні юнак і дівчина з ВАЗівки, була надана медична допомога без подальшої госпіталізації.

На думку працівників поліції, аварії могло б і не статися, якби узбіччя траси було очищене від кущів, що дуже ускладнюють видимість і перешкоджають водіям впевнитись у відсутності на дорозі інших транспортних засобів.

Відтак, працівники Путивльського відділення поліції прийняли рішення очистити узбіччя аварійно-небезпечної ділянки, й тим самим запобігти у майбутньому подібним ДТП.

Тож учора дільничні офіцери поліції, працівники сектору реагування патрульної поліції відділення у свій позаробочий час, разом із представниками дорожньої служби влаштували своєрідну «толоку». Спільними зусиллями вони розчистили від чагарника близько 150 м узбіччя автотраси. Тепер водії, що виїздять з заправки, можуть безперешкодно бачити дорогу і зустрічний автотранспорт.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: