У сумському магазині продавали наркотики

17.06.2019

Прокуратурою Сумської області спільно зі співробітниками поліції встановлено, що чоловік та дружина організували у м. Суми збут наркотичних засобів, а саме макового насіння та соломки наркозалежним особам. Подружжя, у власності яких є магазин та кіоск, змушували двох підлеглих продавчинь паралельно з продажем товару під виглядом маку кондитерського реалізовувати наркотичну суміш постійним відповідним клієнтам.

Сировину наркоторгівці купляли у м. Кропивницькому. Під час обшуків на одному зі складів у вказаному місті вилучено близько 1 тис мішків із маковою сумішшю. Окрім того, у м. Суми в магазині по вул. Холодногірській вилучено 3 мішки, а в кіоску по вул. Інтернаціоналістів — 2,5 мішки наркотичної суміші.

Всім чотирьом особам у суботу, 15 червня 2019 року, повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) КК України. Чоловіка, дружину та одну продавчиню затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Стосовно іще однієї продавчині, якій 64-роки, вирішується питання про застосування домашнього арешту.

Наразі слідчі дії тривають. Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: