До Верхньої Сироватки завітала команда байкерів

17.06.2019

Днями до Верхньої Сироватки завітала компанія байкерів, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук місцевий депутат Олександр Дем’яненко.

«Біля сільського будинку культури вони зустрічалися з головою нашої ОТГ А. М. Александровою. Абсолютно нічого не маю проти ні проти байкерського руху, ні проти їхнього відвідування нашого селища. Навпаки, цей рух — популяризація здорового образу життя. Незважаючи на обивательські стереотипи, байкер — це вільна та сильна особистість.

Лише одне питання до керівництва сільради — чому цей захід не був освітлений на сайті сільради чи у Фейсбуці, чому громаду не поінформовано про час та його дату, мету візиту хлопців? Публічно не запрошено всіх мешканців селища?

Як результат окремі жителі нашого селища не зовсім вірно сприйняли цей захід, деякі навіть заборонили дітям виходити на вулиці селища.

Відсутність інформації породжує масу різноманітних та непотрібних чуток про байкерів серед нашої громади.

Від мене як від депутата Верхньосироватськоі ОТГ прохання до адміністрації сільради: об‘єктивно віднестися до освітлення таких заходів, щоб не породжувати непотрібних чуток», — написав депутат.

Нагадаємо, що місцеву громаду непокоїть втягування молоді Верхньої Сироватки в злочинне середовище «тітушок» під приводом занять у секції з силових єдиноборств.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: