У Сумах поліцейські затримали «закладчика» наркотиків

18.06.2019

Досить часто на парканах чи будівлях ви можете побачити намальовану рекламу наркоречовин. Правопорушники наносять її дуже швидко, тож розшукати такого «художника» складно.

Подібна подія трапилася днями в Сумах, однак цього разу громадянину не вдалося «вийти сухими з води».

Близько 4-ї години ранку, на вулиці Павлова, екіпаж патрульних помітив підозрілого чоловіка, одягненого в темний одяг. Та тільки-но побачивши вартових порядку, він чимдуж почав втікати. Патрульні поліцейські разом з екіпажем поліції охорони, які знаходилися неподалік, наздогнали та затримали «втікача». Ним виявився 25-річний мешканець обласного центру. «Побачив поліцію та злякався,» — повідомив він інспекторам.

Під час поверхневої перевірки інспектори виявили в нього аерозольні балончики з фарбою чорного кольору. «Графіті» — саме так чоловік назвав написи, зроблені ним на парканах та будинках кількох сусідніх вулиць. Далі він усе ж зізнався, що дані написи — це, не що інше, як сайти для розповсюдження наркотичних речовин. Ба більше, чоловік розповів, що вночі робив так звані «закладки» з наркотичними речовинами, а також показав їх місце знаходження.

Інспектори огородили місце події та викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів) ККУ. Ведуться слідчі дії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: