Господарський суд Сумщини прийняв рішення на користь доньки екснардепа, а не школи

18.06.2019

Сьогодні, 18 червня, у Господарському суді Сумської області відбулося засідання у справі за позовом підприємця Ольги Крамаренко до Сумської міської ради про скасування рішення СМР «Про надання земельної ділянки в постійне користування КУ Сумська ЗОШ 12».

Від представника третьої сторони, 12 школи, до суду надійшло клопотання про відкладення засідання у зв’язку з необхідністю ознайомлення з матеріалами справи. Колегія суддів під головуванням Олександра Коваленка у задоволенні такого клопотання відмовила та закрила провадження у справі, бо цей позов має розглядатися у порядку адмінстративного судочинства.

Крім цього, сьогодні у Господарському суді відбулося засідання за позовом Сумської міської ради до цього приватного підприємця. Представник позивача просив розірвати укладений у 2016 році договір оренди за адресою Засумська, 3/1, де був розміщений квітковий кіоск, який нині начебто реконструюють, виривши 5-метровий котлован для кількаповерхового торгового центру. За його словами, відповідач продав частину майна, не дотримавшись обов’язку повідомити про це міську раду. Представник відповідача у свою чергу зазначив, що повністю виконуються умови договору щодо оплати, тож підстав для розірвання договору немає.

Суддя Олена Резніченко у розірванні договору оренди відмовила.

Нагадаємо: Ольга Крамаренко є донькою колишнього нардепа від «Батьківщини» Івана Сідельника. Останній був народним депутатом України 5-го і 6-го скликань від «Блоку Юлії Тимошенко», протягом 10 років очолював Сумську обласну організацію «ВО «Батьківщина». У 2010-му він був виключений із фракції «БЮТ» у Верховній раді за співпрацю із тодішньою коаліцією регіоналів.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: