Конотопський суд відремонтують маже за 55 мільйонів

18.06.2019

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Сумській області провело тендер на закупівлю робіт з реконструкції адміністративної будівлі за адресою вул. Садова №8, в місті Конотоп. За цією адресою розташований Конотопський міськрайонний суд. Очікувана вартість робіт була оцінена в 63 млн. грн.

Проте під час аукціону учасники знизили свої пропозиції, і кінцева ціна склала – 54,98 млн. грн. Згідно технічного завдання підрядник має виконати такі роботи, як: Улаштування залізобетонних паль довжиною до 12метрів; Улаштування основи та бетонних блоків стін підвалу; Будівництво стін і блоків перекриття; Встановлення сходів; Встановлення даху, вікон, дверей та ліфта; Оздоблювальні роботи та облаштування приміщень меблями. Загалом кошторис складає 160 сторінок і більше нагадує нове будівництво, а не реконструкцію наявної будівлі. Переможцем закупівлі стало ПП «Рубін», зареєстроване в м. Ромни, Сумської області.

Директором ПП «Рубін» є екс-депутат Роменської міської ради від «Партії регіонів» Сергій Северин. Власником компанії записана Алла Михайлівна Северин. Компанія має спільний номер телефону з ТОВ «Агросервіс» та ТОВ «Агропромислова компанія «Ромни». Всі роботи за договором реконструкції мають бути виконані до лютого 2020 року. Цікаво те, що не так давно в приміщенні суду відремонтували електромережу та систему блискавкозахисту.

Джерело: gromo.org.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: