Жінка залишила варити суп і спалила квартиру

18.06.2019

Сьогодні, 18 червня, по провулку Скоропадського в селі Гамаліївка на Шосткинщині горів будинок на чотири квартири. Дві квартири житлові, ще дві — порожні. Про пожежу в сусідній квартирі о 15:03 в службу «101» повідомив мешканець будинку.

Як повідомляє 2-й Державний пожежно-рятувальний загін Головного управління служби з надзвичайних ситуацій в Сумській області, за вказаною адресою виїхало два пожежних автомобіля та 7 рятувальників. Як з’ясувалося, вогнище спалаху — всередині однієї з квартир. Вогнем була охоплена площа близько 5 кв. м. Протягом години пожежу загасили.

Фахівці встановили, що причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок та електромереж. Господиня зізналася, що залишила на включеній електроплитці варити суп і пішла з дому. Електроплитка була старою, стояла на табуретці в кутку, де ймовірність загоряння була високою. Протягом 30-40 хвилин почалася пожежа…

У результаті згоріли особисті речі, телевізор, холодильник, мультиварка, пилосос. Вогнем пошкоджено близько 3 кв. м даху, до 30 кв. м стін і перекриття. Збиток, заподіяний пожежею, господиня оцінила в 30 тис. грн. Рятувальникам вдалося не допустити поширення вогню на сусідні квартири та споруди. Врятовано майна на суму близько 60 тис. грн.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: