У Сумах просять мобільний, щоб подзвонити, і тікають

19.06.2019

«Компанія людей попрохала в знайомого мобільний телефон, аби подзвонити, а потім вони забрали його та втекли» — таке повідомлення передала на лінію 102 схвильована сумчанка.

Екіпаж патрульних прибув на вулицю Лесі Українки. Оперативно встановивши обставини події, прикмети та ймовірний напрямок руху осіб, причетних до правопорушення, інспектори відразу ж розпочали їх пошуки. І близько за десять хвилин, на проспекті Курському, вартові порядку виявили компанію з трьох осіб, які чітко відповідали прикметам розшукуваної компанії.

Під час проведення поверхневої перевірки у 41-річного чоловіка був виявлений рожевий телефон, який виглядав точнісінько, як викрадений. Його також впізнав і сам заявник.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Усі обставини будуть з’ясовувати слідчі, адже за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) ККУ.

Патрульні затримали компанію громадян, ймовірно, причетну до вчинення грабежу

«Компанія людей попрохала в знайомого мобільний телефон, аби подзвонити, а потім вони забрали його та втекли» — таке повідомлення передала на лінію 102 схвильована жінкаВІДЕО: https://bit.ly/2WMS3zzП’ять хвилин і екіпаж патрульних уже прибув на вулицю Лесі Українки. Оперативно встановивши обставини події, прикмети та ймовірний напрямок руху осіб, причетних до правопорушення, інспектори відразу ж розпочали їх пошуки.І близько за десять хвилин, на проспекті Курському, вартові порядку виявили компанію з трьох осіб, які чітко відповідали прикметам розшукуваної компанії.Під час проведення поверхневої перевірки у 41-річного чоловіка був виявлений рожевий телефон, який виглядав точнісінько, як викрадений. Його також впізнав і сам заявник. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.Усі обставини будуть з’ясовувати слідчі, адже за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) ККУ.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Середа, 19 червня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: