Діти з центру соціально-психологічної реабілітації у Шостці отримали у подарунок телевізор

20.06.2019

Депутати Сумщини від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ – часті гості в Обласному центрі соціально-психологічної реабілітації у Шостці. Завдячуючи обранцям, тут встановлено спортивний комплекс вартістю понад 600 тисяч грн., минулого року був придбаний відеопроектор, ноутбук.

Напередодні Дня захисту дітей, коли опозиціонери приїжджали до вихованців Центру, вони пообіцяли придбати новий телевізор у кімнату відпочинку та пральну машину.

Обіцянку свою виконали менше, ніж через місяць. Сьогодні Володимир Пилипейко приїхав разом із командою ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ, аби вручити дітлахам новий сучасний смарт-телевізор, який було придбано за депутатські кошти обласного обранця.

«Діти – це наше майбутнє і найголовніший скарб, тому треба малечу підтримувати та допомагати їй розвиватись. Тим більше тим, хто опинився у складних життєвих обставинах», — упевнений Володимир Пилипейко. Тож пообіцяв, що своєрідне шефство над закладом депутати будуть тримати й надалі.

У Центрі соціально-психологічної реабілітації, який розрахований на 50 місць, перебувають діти віком від 3 до 18 років. Багато з них опинилися в складному життєвому становищі, деякі переведені з притулків, виявилися без родинного тепла, або стали жертвами насильства. Термін перебування у закладі – 9 місяців.

Тут маленьким вихованцям надається комплексна допомога: соціальна, медична, педагогічна, правова та ін. Для дітей в центрі організовуються різноманітні заходи: екскурсії, ігри, розваги, свята.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: